ניהול חשבון
ניהול חשבון
שאלות נפוצות
ש: מה עלי לעשות אם אני לא יכול להתחבר?
אם אינך יכול להתחבר, נסה את הצעדים הבאים:
- אמת את כתובת הדוא"ל שלך לרישום — השתמש בכתובת הדוא"ל מיצירת החשבון המקורית שלך, לא כתובת הדוא"ל לחיוב (כלומר, כתובת הדוא"ל שהזנת ב-Stripe לקבלת חשבוניות)
- בדוק שגיאות הקלדה — עבור בקפידה על איות כתובת הדוא"ל שלך
- בדוק את תיקיית הספאם — הודעות אימות או איפוס סיסמה עשויות להיות מסוננות
- צור קשר עם התמיכה — אם הבעיות נמשכות, שליחת פנייה
ש: מה הדברים החשובים שעלי לזכור לגבי כתובת הדוא"ל להתחברות שלי?
נקודות מפתח לזכור:
- כתובת הדוא"ל להתחברות וכתובת הדוא"ל לחיוב שלך עשויות להיות שונות (כלומר, כתובת הדוא"ל לחיוב שלך היא כתובת הדוא"ל שהזנת ב-Stripe לקבלת חשבוניות)
- אל תשתמש בכתובת הדוא"ל לחיוב שלך כדי להתחבר
- השתמש תמיד בכתובת הדוא"ל שבה נרשמת
ש: כיצד אוכל לאפס את הסיסמה שלי?
תהליך שלב אחר שלב:
- לחץ על "שכחתי סיסמה" בעמוד ההתחברות
- הזן את כתובת הדוא"ל לרישום שלך
- עקוב אחר קישור האיפוס שנשלח לדוא"ל שלך
- צור סיסמה חדשה
הערת אבטחה:
- מסיבות אבטחה, תמיכת Genspark לא יכולה לגשת או לשנות ישירות את הסיסמה שלך
- כל איפוסי הסיסמה חייבים להיעשות דרך מערכת השירות העצמי "שכחתי סיסמה"
- זו הדרך היחידה לשנות את הסיסמה שלך
ש: מה עלי לדעת לגבי התחברות עם Google?
חשוב למשתמשי Google:
- אם יצרת את החשבון שלך באמצעות התחברות עם Google, אינך יכול להגדיר סיסמה נפרדת
- בכל פעם שאתה מתחבר, המשך להשתמש ב-"התחבר עם Google" כדי לגשת לחשבון שלך
- זוהי מגבלת פלטפורמה למטרות אבטחה ואימות
ש: איפה אני יכול למצוא את הפרויקטים הקודמים שלי?
ישנן שתי דרכים למצוא את הפרויקטים הקודמים שלך:
שיטה 1: שימוש ברשימת המשימות
- לחץ על סמל התפריט (שני קווים אופקיים) בפינה השמאלית העליונה של דף הבית או כל דף פרויקט Genspark
- חפש את הפרויקטים הקודמים שלך באמצעות מילות מפתח רלוונטיות
שיטה 2: דרך החשבון שלך
- לחץ על סמל הפרופיל בפינה השמאלית התחתונה של סרגל הצד
- לחץ על שם החשבון/דוא"ל שלך כדי להיכנס לדף החשבון שלך
- בחר "היסטוריה" כדי לצפות בכל הפרויקטים הקודמים שלך ממוינים לפי זמן העדכון האחרון
- לחלופין, בקר ישירות בכתובת https://www.genspark.ai/me ובחר "היסטוריה"
ש: כיצד אוכל למחוק את החשבון שלי?
תהליך שלב אחר שלב:
- לחץ על הגדרות בפינה השמאלית התחתונה של העמוד הראשי
- מצא את האפשרות "מחק משתמש" ולחץ עליה
- אשר את המחיקה בתיבת הדו-שיח הקופצת ובדוא"ל
מחיקת החשבון היא קבועה ובלתי הפיכה! ברגע שתאשר "מחק משתמש", כל הנתונים שלך יוסרו לצמיתות ולא ניתן יהיה לשחזר אותם בשום נסיבות.
זה כולל:
- כל היסטוריית השיחות
- תוכן שנוצר (תמונות, סרטונים, טקסט)
- הגדרות והעדפות אישיות
- קרדיטים שלא נוצלו
- תצורות מותאמות אישית
- קבצים ופרויקטים שנשמרו
כיצד לאמת מחיקה:
אם אינך יכול להתחבר עם כתובת הדוא"ל שלך לאחר המחיקה, החשבון שלך הוסר בהצלחה מהמערכת.
ש: מה עלי לעשות אם אני מבחין בפעילות חשודה בחשבון?
אם אתה מבחין בפעילות חריגה בחשבון:
- אפס מיד את הסיסמה שלך באמצעות האפשרות "שכחתי סיסמה"
- התנתק מכל המכשירים אם אפשר
- שליחת פנייה ליצירת קשר עם התמיכה
- סקור פעילות אחרונה: בדוק שיחות או תוכן שלא יצרת
סימנים לפעילות חשודה:
- שיחות שאינך זוכר שניהלת
- הודעות דוא"ל לאיפוס סיסמה שלא ביקשת
- הודעות התחברות ממקומות לא מוכרים
- שינויים בהגדרות החשבון שלך שלא ביצעת
האם מאמר זה היה מועיל?